Tweet to @cyclemzansi
  • Image 1
  • Image 2
  • Image 3
  • Image 4
  • Image 5
  • Image 6
  • Image 7
  • Image 8

2021 Summer Cycling Jersey Red Cycling Men Maillot Ciclismo Ropa Bicicleta Bike Wear Bike Suit Cycling Jersey Clothes 9D GEL PAD

R1200.88
  • Color:

  • Size:

Categories:

Buy With Confidence

100% Safe Payment

;

  • Description

    NOTE:

    we can mixed size by yourself.you can note in your order or leave a message.

    Like this:jersey XL,pants XXL.

    Attention:If you are awholeseller,need price ,please contract us.

    we can negotiation and cooperation in Long term.Love my shop,please add to my favorite stores.

    Before you place an order ,After paying,or received the parcel,If you have any question,please contract me.we will try my best to help you.

    NOTE:Size Chart for reference only, Manual measurement,2-3 cm in error!please understand.Because different wearing habits and personal body type.We only recommend according to most buyers habits,specific size is determined by the buyer.

    3D Ergonomic cut

    3D tailor made based on ergonomics and cyclingNeck and hip Applies front slope

    design. Back with 17 degrees folded to ensure comfort feeling

    Top Material (cool max, skin friendly)

    3D structure with super thin, comfortable fiber and sweat absorption, fresh Max
    brings highnon-tensive resilience Special texture for sunlight Proofand Antibiose

    Best zipper (1000vezes test reliability)

    The length hem (cool max, skin friendly)

    Semi open zipper is looking good and the proof of the wind. That proves to be reliable

    then above 1000vezes test. The design of 10 cm solitary lower bar to protect the

    waist

    Question 1:How to choose the suitable size by myself ? What should I do if can’t understand the size charts?

    Answer:A. Pre-purchase read the size chart carefully, our clothes are produced according to the size chart listed, not the standard European or American size. The measurement error is in the range of 1-2cm. Size chart in the bust and waist with tiling and stretching two dimensions, the actual purchase to be combined with the stretch size to choose, the case of tiling can stretch 10-15cm, the corresponding bust can increase 20-30cm, Pants can stretch 8-13cm, the corresponding waist can increase 16-26cm. Under normal circumstances, the measurement error in the 1-2cm range.

    B. If you can not confirm your size, the best way is to contact us, we will respond to you at the first time, to help you choose the correct size.

    Question 2:Listed models can be customized design? For example, add a personal name, name of the team and so on.

    Answer:To meet the various needs of customers, CUSROO show all the bike uniform styles can be customized, of course, will be appropriate to charge some fees.

    Question 3:Clothes on the thermal transfer of the pattern will fade it? If faded how to do?

    Answer:All of our clothing patterns are printed by thermal transfer technology, high temperature color into the fabric, will not fade. We will refund you in full if there is fading.

    Question 4:Is the clothes color whitening normal? How to avoid this happening?

    Answer:Need to print the part of the fabric is usually white, due to its unique elasticity, when stretched or worn on the body when there will be white phenomenon, these are normal conditions. If you are concerned about such problems, try to choose the right size, do not choose too small size. If you like very tight clothes, please choose a darker style or contact customer service, we will give you some advice.

    Question 5:Belt strap will not be too long does not apply? How to choose bib?

    Answer:Strap size is generally based on the standard body design, the normal is not too large or small. If it is children or adults with low height, try to choose no strap pants, if you really need straps, please contact us, we can tailor the size of your strap.

    Question 6:If I do not like the quality of the listed product, there are higher quality products?

    Answer:If you feel that the quality of the displayed product is not what you want, you can contact us and we have a higher quality product for you choose.

    Question 7:What should I do if there is a quality problem?

    Answer:High standards of quality and service is our pursuit of CUSROO brand goal, if you receive a quality problem products, trouble you in the first contact us, we will give you a satisfactory solution. Details can refer to product sales regulations.

    Question 8:After receiving the goods if the size of inappropriate how to do? Can I return it?

    Answer:If you unfortunately choose the wrong size, please contact us as soon as you receive the goods. We usually do the following: (1). Please provide the customer with the size of the product picture, to confirm whether we sent the wrong size to you; (2). If it is our responsibility, we will send you the correct size Of the products, if your responsibility, we can give you a replacement, but you have to bear the return shipping, the exact amount according to the actual weight.

    SHIPPING

    1).

    The processing time for a specific order varies with the product type and stock status. Mostly, processing time can be 3 to 15 working days.

    2).

    You will be notified by email with the tracking number once your package be shipped out,Transit time varies with different shipping methods.

    3).

    Any items you order shall be only shipped after your payment is received by the Third Party (Bank ) We ship the item for customers through Chinapostair, EMS, UPS, DHL, Fedex or Air Mail, according to actual situation .

    4).

    We do not responsible for any custom taxation if applicable in some country.(we send by international parcel,the taxation seldom happened in some countries)

    5).

    As for the delivery destinations (your address) where only DHL or UPS are available, if it is the so called remote area by DHL or UPS, the additional fee shall be paid by the buyer.

    6).

    We try our best to provide you the most reliable,affordable way of shipping service.

    7).

    If you do not receive your item on time, please contace us immediately for further assistance.

Follow us on:

Subscribe to our Newsletter
Please wait...